Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss dla skorki Gabrysia BAMBINO jest rewela ale wiadomo,ze kazde dziecko reaguje inaczej na dany kosmetyk Uwielbiam jak Gabrys po wieczornej kapieli pachnie tym specyficznym zapachem oliwki z tej firmyRobert sie smieje,ze nawet jak sie wykape to wyczuwa u mnie lekki zapach Gabrysiowej oliwki i ze za dnia pachne jak niemowlak
Wera1517 chyba musze tak zrobic i poprosic corcie by przyslaly braciszkowi kosmetyki tej firmy i BOBOTIC!
Lady dosia jesli Ci zostala Gripe Water a nie bedziesz miala z Nia co zrobic to chetnie sie z Toba dogadam bo ona skonczyla mi sie juz dawno temu
Juz nie moge sie doczekac az bede mogla Gabrysiowi wprowadzic cos nowego do menuPamietam,ze uwielbialam patrzec jak corcie reaguja minkami na nowe produkty w diecie i odrazu widac bylo czy cos im smakowalo czy nie A ile razy zostalam wtedy opluta jak wypluwaly to co im nie smakowalo to szok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
NANA to nie szykuj psychy tylko wyslij na priv namairy na siebie a ja jutro wysle Ci infacol mam cala butelke! Jest dobry.

Lady_Dosia 6.5kg o jaa po zdjeciach tego wogule nie widac.

Natan jak slicznie sie smieje, a jaki pukiel wloskow ma fajny na glowie Daris moze Natan strongman zostanie, jak on taki maly silacz a i dobry material na meza

Polecam jeszcze Dr Greve PHARMA zle do mycia dla dzieci kupiony w aptece.
Ja tu gadu gadu a moja corcia lezy na drugim koncu maty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana - wyślij mi na priv adres to wyślę Ci gripe water

Daris - to mały spryciarz z Natana i jaki ruchliwy fajosko

No nie widać może po Idzie, ale w rękach czuć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Alez te Wasze maluszki rosna a moj kruszynek dalej taki maly:/ sprawdzimy w piatek ile przybral bo to bedzie prawie miesiac od urodzenia
Ale ja z inna sprawa nie wiem czy wiecie ale jutro w barnashus po 18 jest Babykveld czyli duzo roznych promocji wiecej info na ich stronie
www.barnashus.no/bh-nyheter/babykveld-hos-barnas-hus.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marta86 i Lady dosia dziekuje w imieniu mojego malego kolkowca za chec pomocy Dogadamy sie co do tych lekow

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marta86 strongmen hmm lepiej nie Ale material na meza jak sie patrzy hihi
AK83 ja wiedzialam,ja Przysylaja mi maile Moze warto sie wybrac...
A sprawdzalas to spotkanie w helse kiedy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
AK83 juz znalazlam W poniedzialki to jest od 11 do 12 chyba pojdziemy w nastepny pon co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No wlasnie moalam Ci pisac ze w ponoedzialek ja tylko nie wiem czy ja juz moge cwiczyc... Chyba jednak poczekam do kontroli i wtedy dopiero:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Duze te Wasze dzieciaczki moja Zuzia 6,5 kg wazyla jak miala 5 miesiecy

Natan jaki usmieszek hihi widac ze mu sie podoba
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zuzia ale masz fajny kubanek hehe A i kolczyki w uszach supcio Nie wspomne o puchatym fotelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok