Aguss dla skorki Gabrysia BAMBINO jest rewela ale wiadomo,ze kazde dziecko reaguje inaczej na dany kosmetyk
Uwielbiam jak Gabrys po wieczornej kapieli pachnie tym specyficznym zapachem oliwki z tej firmy
Robert sie smieje,ze nawet jak sie wykape to wyczuwa u mnie lekki zapach Gabrysiowej oliwki i ze za dnia pachne jak niemowlak
Wera1517 chyba musze tak zrobic i poprosic corcie by przyslaly braciszkowi kosmetyki tej firmy i BOBOTIC!
Lady dosia jesli Ci zostala Gripe Water a nie bedziesz miala z Nia co zrobic to chetnie sie z Toba dogadam bo ona skonczyla mi sie juz dawno temu
Juz nie moge sie doczekac az bede mogla Gabrysiowi wprowadzic cos nowego do menu
Pamietam,ze uwielbialam patrzec jak corcie reaguja minkami na nowe produkty w diecie i odrazu widac bylo czy cos im smakowalo czy nie
A ile razy zostalam wtedy opluta jak wypluwaly to co im nie smakowalo to szok

Wera1517 chyba musze tak zrobic i poprosic corcie by przyslaly braciszkowi kosmetyki tej firmy i BOBOTIC!
Lady dosia jesli Ci zostala Gripe Water a nie bedziesz miala z Nia co zrobic to chetnie sie z Toba dogadam bo ona skonczyla mi sie juz dawno temu

Juz nie moge sie doczekac az bede mogla Gabrysiowi wprowadzic cos nowego do menu